Inregistrare Domenii | Gazduire Web | CompanieWeb Design | Data Center | Administrare Domenii | Contact

In numai cinci pasi afacerea dumneavoastra este ONLINE!!! Urmati pasii:

Despre Registru-Domenii.ro                                                                                                                                                           

Registru-Domenii.ro este Partener RNC - ROTLD si proprietatea firmei SC EASY IT SRL.

EASY IT SRL este o societate comerciala infiintata in anul 2006.
In acest rastimp, firma a proiectat si produs o paleta diversificata de PC-uri marca Easy IT, a oferit si ofera in continuare servicii web de calitate, servicii IT diverse, concurand leaderii constanti in acest domeniu de activitate din Romania.
Politica EASY IT este satisfacerea continua a cerintelor clientilor. Calitatea produselor si serviciilor reprezinta factorul strategic al progresului firmei. Prin implicarea fiecarui angajat, actionam continuu pentru imbunatatirea acesteia. Ca urmare ne-am diversificat activitatea, asigurand in momentul de fata: proiectare, productie, instalare si service pentru sisteme tehnica de calcul; proiectare, instalare si service de retele de tehnica de calcul; distributie si comercializare de echipamente de tehnica de calcul, software, webdesign, gazduire web, inregistrare domenii, periferice, accesorii si materiale consumabile pentru acestea.


Echipa Easy IT

Suntem o echipa tanara formata numai din profesionisti cu multa experienta in domeniul IT, acoperim aproape toate ariile ce tin de Informatia Tehnologiei, pornind de la service notebook si calculatoare la web design, grafica publicitara, programare, intretinere si implementare pentru orice tip de retele LAN sau wireless, vanzari de produse IT la cele mai mici preturi iar daca pretul nostru este mai mare decat la alti furnizori o sa incercam sa-ti oferim un pret mai bun. Fiecare membru al echipei noastre este pregatit pe un anume domeniu de aceea ne va fi usor sa remediem orice fel de problema de care o sa ne lovim si in plus o sa-ti oferim servicul sau suportul pentru ceea ce te intereseaza. Suntem foarte comunicativi cu potentialii clienti, raspundem prompt la orice solicitare, daca este cazul ne deplasam la sediul sau domiciliul clientului.